Пишу для вас

Клавдия Дмитрив
Живу,творю,ніколи не здаюся,
Окрилюю усіх я лірою душі.
За все,що маю,Господу молюся,
Й в душі моїй не квітнуть спориші.

Чарівні ритми,музика польоту,
І дух заполонило все єство.
Не завжди вірш може лягти на ноти,
Але творити – справді божество.

Мелодія душі,її чарівні звуки,
І струни стоголоссям  всі бринять.
Щоб з музою не знала я розлуки.
Вона живе і я можу писать.

Пером своїм я добре володію,
Воно описує симфонію душі.
Жагою так писать я струменію,
Тому пишу для вас свої вірші.

Буду писать,творити,чаклувати,
Лягатимуть на аркуш знов рядки.
Як я пишу,так вмію і кохати.
Стають напевно так мені зірки.

20.9.2019 р.