Гарний сон

Лена Грама
Дякуєм за тишу у ночі,
Повний місяць та далекі зорі.
Чисті води,бистрії ключі...
Відпочинок у горах і морі.

Гарний сон та світло у вікні.
Теплу хату й сонце на веранді.
Рідний дім,подарений мені...
Цвіт мов небо,на отій лаванді.

Тихий ранок у своїм саду,
Квіти,трави,вишні урочисті.
За дівчат шо в первому ряду...
Пісеньку співають у намисті.

За веселі очі та сумні.
Сестер,материнські та дівочі.
За усмішки заревом рясні...
Дякуєм,за всі безсонні ночі.

Ночі,коли вартові не сплять...
Відаючи зорям особисте.
Їхні очі вірою горять...
Наче горобинове намисто.
 (Понкратова.О.В.)