Поспiшаймо

Клавдия Дмитрив
Любов до мами в серці своїм гріймо,
У кожного в житті є мама лиш одна,
Маму у серці все життя леліймо,
Хоч в скронях поселилась сивини.

Поспішаймо ми до мами щохвилини,
Шукаймо ми можливість це робить.
Нема в житті дорожчої людини.
Лиш мама вміє серце всім любить.

Слова подяки мамі промовляймо,
І кожен свою маму бережім.
Ми – діти,поки мама,пам’ятаймо.
За маму завжди Господа молім.

Нема дорожчої людини в цім світі,
Ніж мама,бо вона дала життя.
До нас на крилах готовая злетіти…
Летім і ми, бо час не має вороття.

20.09.2019 р.