Динан Баьчча

Петимат Абубакарова
Дала 1алашвойла хьо, Бусулба Паччахь,
 Нохчийчоь денъян схьавелла,
Сийлахь Баьчча!
Умматна ахь болийна некъ
 пайдехь бойла,
 Иманан нур цуо дуьненахь
даржадойла!
Ма дукха хан ю-кха хьан васт
тхуна девза-
 Б1ешерашкахь хьоь сатуьйсуш
 эгна дедай!
Шен халкьана хуьлуш даим
Аллах1 реза,
 Дебийла Исламан беркат,
д1а ца хедаш!