Любить это

Наталия Чайка -Зотова
Любить- это больно...
сердце
рвется на части
от слов его...
ее...
и у двоих от счастья.
Любить - это страшно...
в себе носить
чемодан обид
сомнений вчерашних
на ключ не суметь
запереть
потому что - бумажный.
Любить - это тайна...
Любить - это счастье.
и как ни старайся...
тебе
никогда
не узнать:
как дуновенья
твоей и его души
стирают шрамы
от прошлого
в полной
тиши.


Кохати - це боляче..?
Серце
шалено б'ється
від слів його...
 її...
та у обох від
щастя.
Кохати - це страшно..?
В собі носити
валізу образ,
сумнівів учорашніх...
На ключ не зуміти
замкнути
тому що несправжня.
Кохати – це таємниця!
Кохати – це щастя!
І як не старайся...
тобі не дізнатись
ніколи
як подих
його та твоєї душі
лікують шрами
минулого болю
на серці
повільно
у тиші.
Тому...
Й ти зачекай
у повній безмовності
та не спіши...

N&G;;;;