Голод

Кудревич Карина
Відчуваю в ногах судому,

Вчора купалась в сухому.

Сьогодні я знов у тобі.

Забирай моє тіло додому,

Воно помирає в воді.

Воно відчуває живе,

Йому незнайомий холод.

Віддай йому всю себе!

Втамуй невимовний голод.

02.10.2019  15:34:01

(Харьков)

Девушке, которая поёт