Життя i доля

Клавдия Дмитрив
Життя змінити завжди можем,
А долю – не під силу аж ніяк.
Сценарії життя писати зможем,
А долю ми не зміним й за мідяк.

Життя будуємо,як хочем,
Пишем сценарії нові.
Самі про долю щось торочим,
І думаєм,що ми праві.

Життя будуєм і мандруєм,
І робим різні віражі.
Самі життя ми ілюструєм,
Шукаєм долі типажі.

Життя змінити нам під силу,
До долі – влади в нас нема.
Життя йде вгору і по схилу,
А доля всім кермує ж бо сама.

30.09.2019 р.