Напiвсолодке i напiвгiрке

Катерина Жебровська
Напівсолодке і напівгірке…
Невиношена в серці пустота…
То завелике, то уже мале…
Розірвана бажаннями струна…

Напівдостигле і напівсире…
Проспіване крізь товщу забуття…
Мелодіїй переплетене кільце…
Не видно Неба… Не дістатись дна…

Напіввеселе і напівсумне…
Настояне на травах і росі…
Ритмічність, що сама себе пряде…
Шукання недосяжної краси…

Напіввідмерле і напівживе…
Озвучені мотивами жнива…
Нікуди… І нізвідки… І ніде…
Існує… Є… Твоє-моє життя…

30.09.2019
З. Алмаші «Варіації відкритого простору»
для двох скрипок і струнних (2019)
«Gosorchestra», О. Госачинський