уж вроде ковр лугов пожух

Паулемнус
уж ўроде коўр лугоў пожух
і лес насупіл ся как ўдруг
рубіны ў zлате лі плыхнулі
сапіром ль небеса дохнулі
осенен день ў глаўе бо юна года
ў рог красок дуя праzнует прірода