Безаман седкъаш

Микаил Сапралиев
Лувчадеш йоала со безаман седкъаш вай.
Хийтаер бlарйовкъах ва хьо са дега лай.
Аммабакъда, гуйра хана гlайгlа лувцаш мо,
Маьлхара корага хьежаш латт со гlийло...

Полное стихотворение можно прочесть в сборнике:
"Ткъаь33кхойтта"

Сборник можно приобрести:
- в канцелярской лавке "КЪОАЛАМ" в г. Магас
- в канцелярском магазине "Империя знаний" г. Сунжа