Краса осенi в Карпатах

Клавдия Дмитрив
Краса осені в Карпатах,
У чудових,у багатих.
Ні з чим її не зрівняти,
Про це треба пам’ятати.

Барви всі перемішались,
Так красиво поєднались.
Вбралась в шати вся природа,
Мов дівоча  гарна  врода.

А багряную палітру
Заколисують там вітри.
Ще й співають пісню  дзвінко,
Й павук снує павутину.

У Карпатах пречудово,
Я приїду  туди знову.
Торкнусь в саду я зранку віття,
Знов вдихну свіже повітря.

Краса осені в Карпатах
Не у фразах лиш крилатих.
Моє серце туди лине:
І в Слободу,і в Долину.

І в Слободі,і в Долині
Ця краса не сидить в скрині.
Вона милує усюди,
Там живуть прекрасні люди.

02.10.2019 р