Танцi на мочарi

Олександр Мачула
Жабки польку танцювали
на болоті вранці –
все по купинах стрибали
у веселім в танці.
Ще водили хороводи
на густім лататті,
а затим скакали в воду
у зелених платтях.

Як на зло в той час над плесом
пролітав лелека.
Танцівниць між комишами
вгледів іздалека
й пообідати зібрався
дельтаплан дзьобатий.
Довелося танцюристкам
стрімголов тікати!

02.10.2019