Вiтання вчителям

Борис Мохонько
Стежинами життя земного,
Йдемо з дитинства до мети.
Ми з юності обрали школу,
Із нею свою долю на роки.

Мрії і мета здійснились,
Ми вчили учнів залюбки,
Професійно з роками зростали,
Нас оцінили учні і батьки.

Ми наставляли учнів вміло,
Підхід знаходили до них,
А щоб було їм зрозуміло,
Навчали професійно їх.

Бувало й труднощі долали,
Життя -  не поле перейти,
Ми їх до нього готували,
Щоб вони активними були.

Нас осінь щиро надихає,
Вона чарівна у цей час.
Нам свої барви подарує,
Щоби порадувати нас.

Низький уклін учителям,
Здоров’я, щастя всім бажаю!
Живіть у радості, без драм,
Із святом щиро Вас вітаю!