Доле моя

Клавдия Дмитрив
Доле моя,прошу тебе,зійзнайся,
Що ще підготувала ти мені?
Лиш не мовчи і не вагайся…
Які пройти мені ще віражі?

Доле моя,дай хоч якусь підказку.
Скаже,чого іще мені чекать?
Будуть перемоги чи в чомусь поразка?
Та й що і звідки маю виглядать?

Доле моя,не будь же мовчазною
І мовчки не піднось  мені сюрприз.
Побудь відвертою хоч трішечки зі мною,
Прохання це,а не якийсь собі каприз.

Доле моя,ти наді мною зглянься,
Хоч трішечки до чогось підготуй,
Ти ж знаєш - іншій долі не віддамся,
Тому мене,благаю я,почуй.

02.10.2019 р.