Я чувствую себя немного японцем

Александр Евграфович Петренко
I feel somewhat Japanese,
when I exchange smile with beautiful Japanese lady,
and when I`m walking in the Tokyo sun,
I also get a feeling that I’m from Japan.

But mentality is hard to overcome and deny
That’s why sometimes I want to apologize
for quick and unconscious
“arigato”
         instead of
                “thank you” reply

Tokyo-Osaka

                *      *      *

Я чувствую себя немного японцем,
обмениваясь улыбкой с красивой японкой.
И прогуливаясь под токийским солнцем
я тоже чувствую себя немного японцем.

Но, увы, ментальность непреодолима
и, бывает, хочешь извиниться уже за то,
что вдруг неосознанно и торопливо,
вместо «thank you»
                произнес
                «arigato».

Токио-Осака