on the magical Nesna

Зоя Сперстад
The painting was painted by me on the magical Nesna ...
at Helgeland in Northern Norway ...
Helgeland means from words Holy ...
At Christian High School I have learned the culture of the world ...
The painting tells about POWER and its significance ....
for the universe and society on our little Earth ..

Картина была написана мной на волшебной Hесне ...
в Хельгеланде в Северной Норвегии ...
Хельгелaнд значит от слова Святой ...
В христианской средней школе я узналa культуру мира ...
Картина рассказывает о ВЛАСТИ и ее значении ....
для вселенной и общества на нашей маленькой Земле ..

Maleriet ble malt av meg p; den magiske Nesna...
p; Helgeland i Nord Norge...
Helgeland betyr fra ord Hellige...
Ved Kristen Videreg;ende skole har jeg l;rt verdens kultur...
Maleriet forteller om MAKT og dens betydning....
for universet og samfunnet p; v;rt liten Jord..


03.10.2019 Zoja Sperstad