Репка. Для внучки Вареньки в садик

Лариса Кравец
Я-велика гарна ріпка,
Я росла на грядці швидко.
В мене листя кучеряве
І вбрання моє яскраве.

  Я така кругленька!
  Щічки рум"яненькі!

Дуже сумно на городі
Пропадати моїй вроді.
Тут холодні йдуть дощі,
Витягніть мене мерщій!
тут вітри холодні свищуть,
Витягайте мене швидше!