Спогади

Юрий Остин
Без неї все не так... Життя моє чумне
Удень та уночі просякнуто все сумом.
Згадав обличчя миле, дуже чарівне
Та іскорку в очах заряджену мов струмом.

Без неї все не те... Без неї все не так...
Я зрозумів як ранить слово це... "ніколи".
Ніколи не пробачить - то поганий знак...
Залиш... забудь... але тут спогади довкола...

2015