Миколка

Валентина Вересоцкая
Ось прокинувся Миколка
Узяв нитку.Узяв голку
Залатати треба дірку!
Посміхнувся хлопчик гірко

Бо матусенька працює
І синочка годує
Вона часу не має
Хлопчик ій допомагає

Як синочок підросте
На роботу піде
Стане гроші заробляти
Маму буде годувати!