Благословення

Клавдия Дмитрив
На що я маю вас благословити?
На що?На що?Мені ви підкажіть…
Щоб ви могли кохати і любити,
І все життя в любові щоб прожить.

Я вас благословляю,любі діти,
На радісне подружнєє життя,
Щоб ви могли в житті тільки радіти,
І щастя щоб було лиш відчуття.

Я вас благословляю на удачу,
Нехай фортуна колесо крутне.
Щасливими в житті вас тільки бачу,
А все недобре,хай від вас майне.

Я вас благословляю із любов’ю,
З душі я мовлю ці усі слова.
В проханні вашім  я вам не відмовлю,
Й душа моя від щастя заспіва.

Я вас благословляю на онуків,
Щасливими родились щоб на світ.
За вас в молитві звожу завжди руки,
Бо ви для менес – справжній дивоцвіт.

02.10.2019 р.