Зустрiлись осiнь i весна

Клавдия Дмитрив
Зустрілись осінь та весна,
Так буває раз в століття,
Та це не в маренні,не в снах:
І плід,і цвіт сіли на віття.

Зустрілись осінь і весна,
Й обом їм вистачило місця.
То ж хазяйнує не одна
Чарівна осінь у обійстях.

Зустрілись осінь і весна,
І так красиво поєднались,
Нас здивували всіх сповна:
Яблуневу гілку в красу вбрали.

Зустрілись осінь і весна,
Та багатьом таке й не снилось.
Так мило поглядать на це з вікна.
Невже в природі щось змінилось?

Зустрілись осінь та весна,
На яблуневу гілку сіли.
Тут незбагненна глибина.
Як так зробить вони зуміли?

Зустрілись осінь та весна,
Змогли усіх нас здивувати.
Золота осінь і гомінка весна
Зуміли цей шедевр подарувати.

04.09.2019 р.