Пятница

Анна Ртищева 2
Пятница -
что суббота.
Мешает,правда,-
работа.

Во неге сладкой -
предсубботней...
Но почему-то -
не вольготней.

Пятница -
что суббота.
Мешает,правда,-
работа.

04.10.2019 Анна Ртищева