Did we disobey Him? by Emily Dickinson

Эмили Дикинсон -Сергей Ёлтышев
Мне ль его не слушать?
Выше сил!
Приказал не помнить -
нет бы, научил!

Что мне делать - теперь?
Сам ведь был дурак...
Мил глупец - пуще всех -
разве же не так?



(Эмили - о Сэме Боулзе.)

**************************************
Did we disobey Him? by Emily Dickinson

Did we disobey Him?               
Just one time!               
Charged us to forget Him --      
But we couldn't learn!            

Were Himself -- such a Dunce --   
What would we -- do?             
Love the dull lad -- best --      
Oh, wouldn't you?