Друг

Вика Кидик
Колись ти був для мене другом,
Але все кардинально помінялось,
І кожен з нас змінив свої маршрути,
Про які ми навіть і не знали.

Прогулянки, сміх, бували й сварки
Але все минало, і дружили знов
Можливо в погляді кохання перепліталось,
Але ти вибач, що відмовилася від цього знов.

Ти той якого я би покохала,
І мала краще все ніж є у всіх,
Але тебе прошу: Не Треба!
Я хочу просто закрити всі наші шляхи.