Гарнj малюки

Валентина Вересоцкая
Лев і Влада братик і сестричка
У них гарні черевички
Бантик Влади майорить
Замилуєшся враз. Вмить!

Ляльку чарівницю має
Кожен день про неі дбає
Братик Лев чарівний хлопчик
В нього ніжні,сині очі!

Добрі,гарні малюки
Живуть дружно,залюбки!
Люблять маму,рідну неньку
І такі вже солоденькі!