Гейм-плей

Наталья Уварова
Ти вплетаєш квіти у моє волосся
І посміхаєшся, кажучи, що так треба.
Я, не розуміючи, погоджуюсь на цей дослід
І обіймаю тебе - з вдячністю дивлюсь у небо.

Часом люди не помічають таких речей,
Що назавжди змінять їх життя.
Треба лише натиснути на гейм-плей
І викинути із серця усе сміття.