Спритний онучок

Валентина Вересоцкая
Є у мене онучок
Хлопчик він привітний!
Звуть його Нікіта
Розумний та спритний!
Він на зустріч не біжить
А крутить педалі
Часто в гості приіздить
До бабусі Валі
Нам нікого не потрібно!
Ні мами,ні тата
Хлопчик працьовитий!
Справ має багато!
Що бабуся тобі
Питає вранці гідно
Треба допомогти?
Бач,який він спритний?
То пиляє,то копає,
То робить зарядку
Бабусі допомагає
Із самого ранку
Без роботи онучок
Не може сидіти!
У бабусю пішов
Як же йому не радіти?