Аез уарзын даеу

Татьяна Плити
Аез уарзын даеу,аенкъард цаессыг куыд уарзы.
Куыд уарзы дидинаег раевдаугае хуры тын.
Аез уарзын даеу .Цаеуылнае дае мае разы?
Цаемаен дае ды мае аенаерцаеугае фын?

Аез уарзын даеу,куыд уарзынц маергьтае атахт.
Куыд уарзы хсаев сызгъаерин маейы рухс.
Аез уарзын даеу...Аербацу ма маем уайтагъ.
Дае къухаей ма мын бараевдау мае рус.