Август, утро

Олеся Радушко
Август, утро

Пусть дождик моросит неспешно,
И тучи небо перекрыли,
Я выберусь во двор — и сердце
Отдам небесной эскадрилье.

Как хорошо! Тепло, и всюду
Воды озёрца наливные,
Рябины рыже-жёлтой чудо,
И за спиной как будто крылья!!!

 12.08.2013 г

AUGUST MORNING
LET THE LITTLE RAIN DRIZZLE WITHOUT HURRY.
AND CLOUDS COVER THE SKY AT ALL.
I WILL COME OUT TO THE YARD
AND I' LL GIVE MY HEART TO THE HEAVEN SQUADRON.
IT IS SO GOOD! WARM. AND EVERYWERE
ARE LAKES OF POURED WATER
MIRACLE OF THE RED-YELLOW ROWAN
I FEEL LIKE I HAVE WINGS AT MY BACK.