Полет любви

Александр Шевченко 62
Політ.

Господь не дав людині крил,
Та дав їй шанс кохати,
Що надає безмежжя сил -
Може вона й літати...

Парити десь у висоті -
Любов нас надихає,
Межі немає і в житті -
Для того, хто кохає...

06-10-19.