Да мяне i пасля мяне

Дмитрий Волжанин
да мяне:

Сонца ўзыходзіла на ўсходзе,

снег сыпаў,

дождж iмжыў,

вецер дзьмуў


i


пасля мяне:

будзе дзьмуць вецер,

iмжыць дождж,

сыпаць снег,

на ўсходзе ўзыходзіць Сонца.


сакавiк 2015