Врагам Уллубия Буйнакского

Фатима Эльмурзаева
 Сыйлы игит уланлар
Эслерден бирде таймай.
Оланы сюймейгенлер
Ичинден гюе, къайнай.
Къыжырата тишлерин.
Сёге этген ишлерин.
Сёксе сёксюн, къалмайму,
Сынсын , сюйсе, тишлери.
Сынып тура. Сынажакъ.
Къалар тишлени учю.
Неге тюгюль
Халкъны темир
Даим эсделигине
Бирде етмежек гючю!