Мелодiя дощу

Виктория 75
Пісня осіння – шедевр скрипаля!
Гама завершилась нотою «Ля»!
«Сі»  вже не чутно! Мелодія плаче:
Дощ скаженіє, упевнений мачо!
Декілька днів від нестерпної туги
Бідна земля потерпає напруги.
Влада його непомірно жорстока:
Ллє, не моргаючи навіть і оком.

Пісня осіння – шедевр   скрипаля!
Струни зірвались у мокре рілля.
Думи згущаються, линуть невпинно:
Треба чекати погожої днини!  
Настрій всілякий присутній в природі:
Досить сльозами вмиватися, годі!
Термін дощу – вгамуватись до ранку!
Сонця чекаємо все ж на світанку!

06.10.2019