Доверие на укр. яз

Людмила Леванюк
Чи можна розкривати людям серце?
Гадаю-да.Та тільки обережно.
І відчиняй не зразу душі дверця,
Людині вірь, та тільки не безмежно:

Бо люди ж різні на землі бувають-
Хто зрозуміє, а хто й насміється,
Й кожен з нас йди знай про що гадає
І чим твоя довіра обернеться.

Чи варто розкривати людям серце?...



Із старого зошита