След наш...

Александр Шевченко 62
Пройдемо ми життя, мов тіні,
Якщо свій не залишим слід,
Щоб пам'ятали покоління -
Не мить падіння, а наш зліт...

Щоб душу іншим ми віддали,
І вона в дітях проросла,
Лише свого нам щастя мало,
Жить і згоріть треба дотла...

Тоді вже зовсім неважливо -
Чи є багатство, чи здобуток,
Не принесе доля мінлива - 
Розчарування нам, і смуток...

06-10-19.