***

Вера Деревьянко
незнання
лінуха нас вбивають.
бо тупими злими всі бувають знання як небуть набувають...
та ліняться не повторяють...
треба себе з малу вчити...всяке ділечко робити...
життя хороше будувати...
щоб серденько й душа не могли страждати...