Сени деб...

Мадина Хасан
Песню исполнила группа "ELDIDO"


Такдир бошимга солди огир бир савдо айлади раво,
Азобли аламларда мени кийнама ягонам.
Икки кузимга тор куринар дунё, ёлгизман гуё,
Дардимга малхам бул жоним ёнимда бул эркам,
Нега дунё бири кам?

Сени деб уради юрагимей, жонимдан хам ортик севаман мен,
Сунгги нафасим кадар билгинки,
Борлигим сан, мухаббатим сен.

Эй юзи хилолим бахтим узинг жоним,
Энг ширин хаёлим сен жуфти халолим.
Чин мухаббат нега айланди ёлгонга?
Ишонгин севгимга, дилдаги мехримга.

Matn muallifi: Ma*dina Hasan 2010 yil.