***

Вера Деревьянко
ну де подівся білий світ
насіла тьма
але політ у рай у ад не припиняється...
що богом послано в житті оте із нами відбувається....
хочеш не хочешь ніхто не питає
можливо ніхто веде нас до раю...
можливо і раю у світі немає...
хто знає хто знає ???
А хто його знає...