Над дахамi

Лина Зарембо
Мы взмыем над Гарадзенскiмi дахамi
 Белымi, хуткiмi, вольнымi птахамi
 I паляцiм на прасторы
 Праз аблокi да Чорнага мора.

Чыстым паветрам, яркiм сонцам
Будзе наш палёт бясконцым
Як маё каханне.
Шчасце - прывiтанне!