почти хайку

Людмила Игнатова 4
В паяжина
На твоите мисли
Губя себе си

***

Чакането е
ненадминат занаят.
Аз съм майсторът.

***

Времето спира
В очите ти сини
Се отразява вечност

***

Обърканото ехо
Разнася думи които
Не съм казала