Життя

Вика Кидик
Роки минають незамітно,
І світ здається нам пустий,
Ми все хотіли поміняти,
Але слова вже втратили весь сенс.

Не говори багато наперед,
Бо цього може і не зробиш,
Ти все старайся заново почати,
І докажи, що вчинки це не слова на вітер нам кидати.

З часом жаліємо, що ми не цінували
Але тримайся висоти,
Бо здатися чи опустити руки,
Ти завжди встигнеш у теперішньому житті.

Таких слів, як "Ні!", "Не знаю", чи "Не можу",
Ти викинь з голови їх назавжди,
Бо це те, що опускає тебе нижче,
І ти згораєш ніби не живий.

Кохай та будь завжди коханим,
Це не мрія, тай і не мета,
Цього потребують хлопці і дівчата,
Тож будьте ніжними один до одного щодня.