Тиша неодмiнного падiння

Катерина Жебровська
Тиша неодмінного падіння…
М’якість переходу у минуле…
Гра невідворотна у спасіння…
Серце сиротливо-безпритульне…

Доля крізь думки страждань і марень…
Пущене у безвість сьогодення…
Самотою чи юрбою хмари…
Осені цнотливо-грішна тема…

Зім’ята прекрасна безпорадність…
Дощові і вітрові обійми…
Умирання незбагненна радість…
Сонячне злітання… Ніжність Сили…

06.10.2019