Язып бетерерлек тугел

Фаниль Асфаров
Эх энкэй син исэн булсан сойлэр идем
Тормышымда булган торле хэллэрне
Ничэ тапкыр соеп янып койгэнемне
Сина гына ачыр идем серлэрне.

Ничек кунелне сагышлар саргайталар
Ничек эштэге кайгылар картайта
Кунакка кызым кайтса-таралалар
Тормышыма шул бала ям кертэ.

Бер туганымда якынымда юк шул
Бер сэгэткэ генэ барып килергэ
Кайгыларны бергэ уртаклашып
Туганныктан кунел курергэ.

Эх энкэй син исэн булсан иде
Тормышымны эрэтлэр идем
Уземэ охшаган тин булганын
Бер эйбэт хатын табар идем.

Нигэ икэн син энкэй иртэ киттен
Бу доньядан безне ятим калдырып
Син булмагач бик кунелсез безгэ
Булмый тик барысын язып бетереп.