Эх, яшэргэ...

Фаниль Асфаров
Эх яшэргэ дэ яшэргэ, доньянын ямен куреп
Улеп чашып соергэ, союнен тэмен белеп
Бер жырлап курсэтергэ, кунеллэргэ мон кертеп
Эх котеплэ алырга оныкны кочып убеп
Тирбэтергэ кулымда, экиятлэрне сойлэп
Яшэргэ дэ яшэргэ, алла рэхмэтен телэп!