За тринадцять хвилин до розлуки

Прокопенко Юрий
За тринадцять хвилин до розлуки
Хтось зурочив акорди бажань,
Вже не чути рапсодій, ні стуків
У глибинах сердечних, на жаль.
За тринадцять хвилин до нашестя
Гострокутних нервових подій,
Не збулося звабливе «нарешті»,
Не збулася любов й поготів.
За тринадцять хвилин до безодні,
До тернистих буремних шляхів,
Зупинилось натхнення сьогодні,
Мов застигло все те, що хотів
За тринадцять хвилин обійняти,
Розгорнувшись на сотнях планет.
Тільки вал накриває дев’ятий
Неминучих сполучень із «не».

22:26, 08.10.2019 рік.

Зображення: http://wiki.kubg.edu.ua