Мила дjтвора!

Валентина Вересоцкая
Сонечко багряне
Весняне румя*не
Сяє у віконці
Синочку і донці,

Лагідно всміхнеться
Ніжно пригорнеться
Ой! Яке чарівне!
Привітне і дивне!

Моя мила дітвора!
До садочку пора!
Час вже прокидатись
Вставати.Вдягатись,
Мама ніжно пригорнулась
В щічку чмок.І посміхнулась.