Веселий хлопчик

Валентина Вересоцкая
Промінь сонячний цікавий
Сяє діточкам ласкаво!
Пригріває спозаранку
Усіх кличе на зарядку!

Раз,два,три, чотири
Чується в єфірі!
Хлопчик швидко встав
І зарядку розпочав

Потім вмився уміло
І сказав матусі сміло!
Я матуся готовий!
Вже зібрався до школи
Щічки хлопчика багряні
Він веселий і слухняний

04.26.22р