А я вже тут

Катерина Жебровська
А я вже тут…
Я – Бог… Я – Шлях… Я – Світло…
Ти відчуваєш? Бачиш? Чуєш? Знаєш?
А я вже тут…
В словах, піснях, молитвах…
Усе, що є… Усе, чого немає…

А я вже тут…
В Земному теплім серці…
Бо я тобою дихаю, існую…
А я вже тут…
Через Життя і Смерті
Тебе, Людино, на Любов віншую…

А я вже тут…
В освяченні, у звабі…
Я – у тобі, а ти – в мені щомиті…
А я вже тут…
Мене не варт шукати…
Бо ми – одне… Творець й Творцеві Діти…

02.10.2019 Л.Дичко Урочиста літургія, (1999, редакція М.Гобдича 2002)
Камерний хор «Київ», М.Гобдич