***

Вера Деревьянко
я своє життя зьїдаю
 що бог послав

що в мене є
кожну мить себе  вітаю...
бо ще  щастя дістає...


і знов  на вулиці світає...

і день новий настає

горя гору підкидає

а  сил поїсти нестає...
гірка їжа з горя получилась...
із горем жити ненавчилась...