***

Вера Деревьянко
прожила як те бревно

 навіть в сексі всеодно...

ні кохання ні любові
 а дні летіли нові
й нові

пролетіло все  як  не було...
гуло про мене все село...

така хороша і красива та без любові не щаслива...
даю я вам таку пораду

 живіть з любовью так як нада...